Main Stage

Sound Sponsor

Image

Lighting Sponsor

Image

Main Stage Timetable

Registration

Time: 9:30
Duration: 45min
Location: Reception

Welcome

Time: 10:15
Duration: 15min
Host: Stew Hume
Location: Main Stage

Talk: Art of Grafting

Time: 10:30
Duration: 30min
Speakers: Panel
Location: Main Stage

Break

Time: 11:00-11:30

Keynote

Time: 11:30
Duration: 30min
Host: Stew Hume
Speakers: Tim Routledge
Location: Main Stage

We are thrilled to announce that TPi Award Winner, Tim Routledge will be Production Futures 2019 Keynote Speaker. Routledge's lighting designs have been covered extensively in TPi Magazine, including his recent work on Spice Girls, Florence + the Machine and Sam Smith. Join us at Fly By Nite Rehearsal Studio’s as he discusses his celebrated work on Stormzy’s Glastonbury Festival performance.

Break

Time: 12:00-12:30

TPi Talks - Audio

Time: 12:30-1:30
Duration: 10min
Location: Main Stage

TPi Talks - Video

Time: 12:30-1:30
Duration: 10min
Location: Main Stage

Break

Duration: 20min

TPi Talks - Pyro

Time: 12:30-1:30
Duration: 10min
Location: Main Stage

TPi Talks - Rigging

Time: 12:30-1:30
Duration: 10min
Host: Knight Rigging
Location: Main Stage

Followed by a tour in the roof.

Break

Time: 1:30-2:00

Talk

Time: 2:00
Duration: 30min
Location: Main Stage

Talk

Time: 2:30
Duration: 30min
Location: Main Stage

Break

Time: 3:00-3:30

Talk

Time: 3:30
Duration: 30min
Host: Stufish
Location: Main Stage

Break

Time: 3:00-3:30

TPi Breakthrough
Talent Awards

Time: 4:00-4:45

Closing Drinks

Time: 5:00-6:00

Breakdown

Time: 6:00